Bejelentkezés

Crew – A lista

Szerző: HessaCreed

Ismételten fejlemények vannak a mi kis THCCrew-nkkal kapcsolatban. Érdemes elolvasni, mert mindenkit érint!

Az utolsó update ismét előnyt jelentett a csalók számára. Szinte azonnal ellepték a szervereket és nem egy embert csúnya “tréfákkal” károsítottak meg. Erről cikkek is íródtak, sőt, megkockáztatom, hogy már mindenki tud erről a fiaskóról. Na most jön, amit nem jegyeztek fel: Az update után a crew körül is változott valami. Ugye a mi THCC-nk tagfelvétele úgy megy, hogy mi, a csapat vezetői fogadjuk el az embereket a profiljuk ellenőrzése után. Ez fontos, mert így őrizzük meg a crew csalómentes légkörét… Ez az elmélet, de a gyakorlat sajna mást mutat! Egyre sorra érkeznek hozzánk a nem elfogadott emberkék, akik glitch, bug vagy csalás kihasználásával lépnek be. Egy előzetes szelektálásnak köszönhetően kiderült, hogy vagy 50-60 ilyen emberről van szó (eddig).
Akarva vagy akaratlan, de sikerül nekik belépni. Mivel ezen emberek kb. 90%-a nem felel meg, így kénytelenek vagyunk más módon kiszűrni őket. Van egy lista, ami tartalmazza minden eddigi THCC tag nevét. Aki ezen a listán van, az védett a következő szelektálásnál. Viszont akinek a neve nem szerepel, legyen az bármilyen játékos vagy ember, azonnali bann-t kap. Amint sikerül a Rockstar games-nek uralnia a helyzetet és minden rendebe jön, akkor nálunk is folytatódik majd az emberek felvétele. Viszont addig fontos, hogy senki se próbálkozzon belépni! 
Mindezek az események elég bosszantóak és nem csak nekem jelent plusz munkát, hanem számotokra problémás. Akik már THCCrew tagok vagytok, vigyázzatok online! Lehet akár THCC-s is csaló és jelenleg nem tudunk ellene tenni, max bejelentéseitek után. Akik pedig még nem vagytok tagok, kénytelenek vagytok várni a tagságba lépéssel. 
Amint minden visszaáll a régi kerékvágásba, folytatjuk a tagfelvételeket a régi módszer alapján: Szabályzatnak megfelelő profil, a minimum követelmények elérése, látható profil és a többi…

4 hozzászólás a(z) “Crew – A lista” bejegyzéshez

 1. DatDarvex szerint:

  Jól van. Mostmár értem h miért nem fogadtátok el a crew requestem 😀

 2. krisztian9293 szerint:

  A listát meg lehet e nézni esetleg?

 3. vapprox0103 szerint:

  Csak érdekel, hogy miért dobtatok ki, amikor a nagy crew szelektáláson már átmentem, és azóta nem csináltam semmi “rosszat”.

Vélemény, hozzászólás?

 • Nyeh

   

Szavazások

Melyik hamarosan érkező játékot várjátok a legjobban?

 • Battlefield 1 (31%, 234 Votes)
 • Forza Horizon 3 (22%, 167 Votes)
 • Mafia 3 (19%, 144 Votes)
 • Fifa 17 (14%, 110 Votes)
 • Watch dogs 2 (10%, 77 Votes)
 • Titanfall 2 (4%, 34 Votes)

Total Voters: 766

Betöltés ... Betöltés ...