Bejelentkezés

Crew

Szerző: HessaCreed

Ismételten szót kell emelnem a crew ügyeit illetően. Bár a szabályzatunk egyértelmű és már vagy egy halom alkalommal leírtam egy csomó dolgot a THCC-vel kapcsolatban, még mindig vannak, akik vagy nem olvasnak, vagy csak képtelenek felfogni amit látnak. Mindjárt mesélek egy érdekes esetet is!

Épp a tegnapi nap folyamán történt mindez, amit most leírok. Természetesen nevek nélkül írom, mert hát bár megvetendő mindkettejük tette, azért nem akarom, hogy közszájon forogjanak… Majd leleplezik magukat, ha annyira szeretnék. Mindenek előtt viszont egy kis bevezetés:

Csapatunk, a THCCrew legendás arról, hogy köreiben mindenki nyugodtan intézheti ügyeit, farmolhatja tisztességesen az üzleteiből a pénzt és hogy tagjai segítőkészen viselkednek, ha bármiben segítség kéne. Na, meg persze különlegességünk egyik alapja az is, hogy ezen zárt kör belépést nyer a THC LiVE-okra is. Ezért is fontos szabályzatunk betartása és betartatása. Ezen szabályzat egyszerű és nem hiszem, hogy olyan horribilis nehézséget jelentene bárkinek is betartani. (Ne csalj, ne modolj, ne glitchelj, légy tisztességes, ne árts másoknak, legyen nyilvános profilod, légy tisztességes, ne légy copy crew-ban.) A valóság viszont, amivel ismét szembesülnünk kellett, hogy vannak olyanok, akik ezeket az egyszerű pontokat sem képesek betartani.

Hamarosan érkezik az új GTA 5 update, amit nem véletlenül emlegetnek az egyik legdrágább újításnak. Bár csak pár kép került ki eddig, az biztos, hogy rengeteg pénz fog kelleni, ha minden számunkra érdekes dolgot be akarunk szerezni. Magam azt vallom, hogy a kemény munka meghozza gyümölcsét. Nos, van aki nem így van ezzel. A tegnapi nap Martin egy nyilvános szerveren intézte ügyeit, mikor ezt a szituációt látta: Egy hacker felajánlotta, hogy ad pénzt bárkinek. – Ilyet ugye gyakran lehet látni, nem egyszer kéregetőket is dögivel. – Most is akadt egy, aki a mi Crew-nk színeit viselte. “Átutalásos” módszerrel ezen kéregető kapott is gyorsan 320 milliót. Természetesen ez alapból kimerítette a csalás fogalmát, így szabályzatszegésért ki is bannoltuk. – Mielőtt felháborodás lenne: a kéregetés is szabálysértés nálunk. – Szóval miután a srác el lett távolítva, visszatért a szerverre és felháborodását fejezte ki kibannolás miatt. Szó-szót követett és a hackerrel azt hozták ki, hogy mi, a THCCrew vezetői mekkora szemetek vagyunk. Őszintén szólva a hálóba ragadt hal is így vergődik, pedig már édes mindegy mint tesz. Lehet utólag okosnak lenni, esetleg okoskodni, de a szabályzat az szabályzat. 

Mivel most az Update előtt ennyire megszaporodtak a csalók és modderek, rengeteg ember kap pénzt, többnyire kéretlen. Akik így jártak, kérem, keressenek fel engem és a Supportot. A kapott pénzt el kell vetetni a supporttal és nekem is tudni kell, mert ugye folyamatos ellenőrzések vannak a crew-n belül. Mindezek mellett napokon belül megindul a felvételi hullám is, ami nem kis razziát eredményez majd. 

Köszönöm, hogy elolvastátok a cikket. Remélem ti is tanultok majd ebből az esetből. Ha bárkinek kérdése lenne, megtalál a szokott helyeken.

21 hozzászólás a(z) “Crew” bejegyzéshez

 1. MarkRol szerint:

  Szia HessaCreed ! Nagyon örülök , hogy napokon belül megkezdődik a tag felvétel! Nagyon szépen megfogalmaztad ezt a véleménykifejtést is ! Én csak rról érdeklődnék , hogy az csalásnak számít ha vettem Sharkcars ot? És az is hogyha egy sessonben voltam egy modderel de nem a dott pénz én meg felrepoltortam ?? Sok sikert a továbbiakhoz!!!!!!! ÜDV. Márk

 2. gamebazsi szerint:

  Ennèl jobban fogalmazni lehetetlen !!

 3. Peter05 szerint:

  Szia HessaCreed! Azt szeretném kérdezni hogy mikor lesz olyan amikor a THC crewba kérést küldünk és bevesztek?

 4. vapprox0103 szerint:

  Nem gondoljátok, hogy túlzásba viszitek ezt a “csalók” ügyet? Sajnos a gta5 együtt jön a modderekkel. Ez mindig is így volt, és így is lesz, bármit is csinál a R*. Én is megvetem azokat akik pénzt kéregetnek modderektől, ha valakire pedig rásóznak több-kevesebb pénzt (bárkivel megtörténhet public lobbykban), majd bannolják utána az legyen az ő baja. Nem akarlak kioktatni titeket, de nem értem, hogy mi ez a nagy anti-cheater felfogás. Ha valakinek moddolt accja van, az attól még lehet egy egyenrangú játékos mint, bárki más, feltéve, hogy nem befolyásolja illegálisan mások játékát, elvégre egy sandbox játékról van szó.

 5. bajnok21 szerint:

  egyébként ez nagyon jó felfogás csak egy kérdés:
  hogy jöttök rá ha valakinek addoltak pénzt és ő ha nem szól róla nektek? ez érdekelne. valamint az is érdekelne hogy a klánba folyik e még a felvevős akció mert csak fogynak a playerek de nem látni hogy másik irányba is mozogna a szám 🙂

  • HessaCreed szerint:

   A profil adatokból lehet látni. Van, ahol nyilvánvaló, hisz a felvett pénz vagy az autóealdás irreálisan magas, de lehet a az idő-szint-pénzek arányból is következtetni… 😛 Nyilván egy 5órát játszott embernek nem lehet 500 millája tisztán… Tagfelvétel már tart, de még csak az összeírós fázisban vagyunk. Sokszáz embert kell átnézni…

 6. AdamGTA szerint:

  Hello! Xbox One-ról lehet jelentkezni a crew-ba?(Next Gen konzol)

 7. DatDarvex szerint:

  Hello! Ha a fiókom láthatósága friends and crewban van és nem látod az adataimat a vizsgálás közben akkor mi történik?

 8. Noob.exe69 szerint:

  Hello! Mi kell ahhoz, hogy be tudjak lépni a Clan-ba?

 9. marci501 szerint:

  Én is szeretnék benne lenni a Crew ben mert már Régota nézlek Titeket és már régota Gta 5-özök! (4 eve Ebbe beletartozik a Gta 4, liberty City)

 10. marci501 szerint:

  És a Consolos Crew et azt ugyan igy a FindCrew nel lehet megtalalni?

 11. M.Light szerint:

  Sziasztok, ha a Crew-ba szeretnék jelentkezni, nem baj az ha két karakterem van?

 12. norbi szerint:

  Sziasztok, Crew-ba szeretnék jelentkezn

Vélemény, hozzászólás?

 • Nyeh

   

Szavazások

Melyik hamarosan érkező játékot várjátok a legjobban?

 • Battlefield 1 (31%, 234 Votes)
 • Forza Horizon 3 (22%, 167 Votes)
 • Mafia 3 (19%, 144 Votes)
 • Fifa 17 (14%, 110 Votes)
 • Watch dogs 2 (10%, 77 Votes)
 • Titanfall 2 (4%, 34 Votes)

Total Voters: 766

Betöltés ... Betöltés ...