Bejelentkezés

FIGYELEM! Az oldal jelenleg még nincs optimalizálva telefonra, lehetnek hibák vagy eltérések az asztali verzióval szemben.

Regisztráció (itt) és Bejelentkezés (itt):
-A regisztrációhoz feltétlenül érvényes e-mail cím szükséges, mivel erre érkezik az e-mail regisztrációkor az aktiváló linkkel. Csak erre a linkre kattintás után lehetséges belépni a fiókba.
-Bejelentkezni a Slider mellett minden oldalon tudsz (ha mégsem, akkor itt)
-Érdemes könnyen megjegyezhető jelszót választani, hogy később ne kelljen újat igényelni, de ha mégis, akkor
-A bejelentkezés oldalon az elfelejtett jelszóra kattintva (azaz ide) a használt (és itt is lényeges hogy érvényes) e-mail cím megadásával új jelszó igényelhető
-A felhasználónevet is érdemes könnyen megjegyezhetőt választani, mondjuk amit általában játékokban használsz nick nevet
-Van egy úgymond megjelenítendő név, a hozzászólásokban ezt a nevet látják mások, a felhasználónévvel megegyezhet, de ha a kettő különböző, akkor ezzel NEM lehet bejelentkezni
-Mindkettő nevet úgy kell megválasztani, hogy ne tartalmazzon semmilyen trágár, gyűlölködő, fenyegető, rasszista és további olyan tartalmat, valamint tilos itt a THC csapat tagjainak a nevével visszaélni (fake profil),  és az előzőekben felsorolt jelzőkkel ellátni, ugyanígy bánva egymás, közszereplők és másik youtube-sok neveivel (vagyis a pl: gamezoneFan névben nincs semmi probléma)

Kommentet írni a cikkre kattintva, legalul a szövegdobozba írva tudunk, majd a küldés gombra kattintva elküldeni. Később a komment módosítható, bizonyos tartalmak esetén a moderátorok is módosíthatják vagy törölhetik.
Figyelem, ha a komment a szabályzatnak nem tesz eleget, akkor a komment törlése mellett a felhasználó bannolását és a törlésést is magával vonja. Az értelmes és értelmesen megfogalmazott kommenteket megbecsüljük!

Az oldalon remélhetőleg egy biztonsági rés, hiba, elírás nincs és olyan sem, hogy egy oldalt esetleg nem nyit meg, vagy rosszul nyit meg. Erre viszont megvan a lehetőség, ennek észrevételekor kérjük jelezd az oldal adminnak e-mailben (info@thchun.hu), vagy üzenetben kaldyka-nak. Hiba és biztonsági rés észrevétele esetén, amint ezzel nem élsz vissza és jelented, amint ez egy lényeges hiba (azaz nem elírás és hasonlók) jutalomban részesítünk.

Bármilyen az oldallal kapcsolatos kérdéssel, észrevétellel kaldyka-hoz tudsz fordulni üzenetben vagy e-mailben: info@thchun.hu.

 

  • Nyeh

     

Szavazások

Melyik hamarosan érkező játékot várjátok a legjobban?

  • Battlefield 1 (31%, 234 Votes)
  • Forza Horizon 3 (22%, 165 Votes)
  • Mafia 3 (19%, 144 Votes)
  • Fifa 17 (14%, 110 Votes)
  • Watch dogs 2 (10%, 76 Votes)
  • Titanfall 2 (4%, 33 Votes)

Total Voters: 762

Betöltés ... Betöltés ...