Bejelentkezés

THC érdekességek, avagy ne kérdezzél baromságot!
(Minden pontot HessaCreed tollából olvashatjátok!)

Csapattagok és minősítésük:
Alapító: HessaCreed
Vezető: gamezone05
Tagok: Mr.Zsotyó , Nexus , Huntizzyeah , Pepu03 , Kaldy , Aaronka , Asolyi123 , MartinFCC
Tiszteletbeli tagok: pekgabor , Anna ,  HunPower5 .

Rólunk
THC, azaz a Titan Hungarian Clan hivatalosan csak 2013. Augusztus 25.-én alakult meg, de névtelenül már jóval hamarabb is tevékenykedtünk. De hogyan is kezdtük? Egy másik csapatban indult minden, de mint az ottani hangulatból érezhető volt, gyorsan lépnünk kellett. Ezt nem is tettük rosszul, mert a különválás után már minden egyszerűbb volt. A csapat első emberei: Misu (ex tag), Pepu, Izzy, Tomó és Kaldy voltak. Ekkor a GTA IV party-k még csak apró rendszertelen összejövetelek voltak. Később persze sikerült rendszert vinni a káoszba. Emberek jöttek-mentek, de mi egyre erősödtünk. A sima ökörködős bulik mellé újabb és újabb programokat iktattunk be. Megjelentek a verseny, derby, bújócska, commando, stb. party-k. Emellett a csapatunk kiterjesztette határait a GTA világán kívülre is. Egyre több játékot vásároltunk és egyre több multi és coop gameplay-t tártunk elétek. Mára a csapatunk erős és egyedi! Köszönjük a népezetünknek!

Első lépések, avagy a THC megalakulása:

A történet még jóval a THC megalakulása előtt kezdődik. Megvettem a GTA IV-t és szerettem volna multizni. Női logikával úgy gondoltam, nincs értelme csak úgy felmenni, előbb keresek pár emberkét, akikkel együtt emlékezetesebb lehet az online játék. Felmentem a netre és keresgélni kezdtem. Találtam is egy csapatot, akiknek az volt a nevük, hogy HOC. – Ne haragudjatok, de nem írnám le ezt a nevet még egyszer (,majd meglátjátok, hogy miért), helyette a “régi csapat” néven fogom említeni. – Szóval gyorsan be is regisztráltam a weblapjukra és vártam. Viszonylag gyorsan köszöntöttek is, de sajnos hamar kiderült, hogy a legközelebbi esedékes party még hetekre van. Kivártam, közben próbáltam beszélgetni a chat-en, bár ez nem igen ment… Eljött a party és nagyon jól éreztük magunkat. Annyira tetszett, hogy még akartam. Csakhogy senki sem akart rendezni. Ezért megpróbálkoztam én magam… Csak sajnos annyira kevés aktív tag volt már akkor és ők sem igen foglalkoztak egy újonccal, hogy magam kezdtem el bővíteni a régi csapatot olyan emberekből, akikkel multin találkoztam. Persze a régi csapatból sokan nem nézték jó szemmel, amit csinálok és elég sokszor kellett pellengérre állnom miattuk. Olyannyira elfajult a helyzet, hogy kiléptem a csapatból… Ámde az oldalt ettől még nem hagytam el! Csináltam, amit eddig is, csak már nem voltam tag és nem érdekelt, mit magyaráztak. Telt az idő, sorra küzdöttem le az akadályokat, rendeztem a party-kat olykor 1-2 embernek vagy épp senkinek, mert nem jöttek el. Megismertem Misut (ex tag) és Peput, akik a régi csapat tagjai voltak. Aztán, mikor Tomó is jelentkezett, gondoltam köszöntésére csinálok egy party-t. Igazából eddigre annyira besokalltam, hogy ez lett volna az utolsó party, amit rendeztem… Remekül sikerült és a videózás is belépett a képbe! Ekkor határoztam el, hogy ez a régi csapat annyira visszafog, hogy ideje volt taktikát váltani. Ekkor váltunk el végleg a régi csapattól. Misuval, (ex tag) Pepuval és Tomóval az oldalamon már könnyebb volt minden. Megszületett a facebook oldalam, ahová a játékosokat vettem fel és onnantól a party-k sűrűsödtek, a szórakozás garantált volt. Nem volt így sem könnyű, mert pár tagot nehéz volt elrángatni a rendezvényekre, de végül csak sikerült előre jutni.
Bár a régi csapat még mind a mai napig azt híreszteli, hogy ők segítettek elindulnunk, valójában az az igazság, hogy egy olyan ellenséges és elnyomó közegben nem lehettünk szabadok. Nem volt sok választásunk: befejezzük vagy kilépünk. Olyan szabályok szerint kellett játszani, ami nem illett a mai csapathoz. A régi csapat csak pár ember volt, akik együtt játszottak. A THC viszont egy jól összeszokott baráti kör lett. Ezt a különbséget sosem értették az ottaniak. Később, mikor a THC-nak már volt neve és híre, úgy gondoltam, hogy ideje lerónom a tartozásom a régi csapat felé, hiszen az ő weblapjuk volt a központi helye a kettős ügynöki szerepemnek. Ott toboroztam és onnan csábítottam el játékosokat. De hiába akartam segíteni, hírverést csinálni nekik vagy bármi építő jellegűt mondani, csak ellenem voltak, mint akkor régen, mikor elkezdtem mindent. Még mind a mai napig hálás vagyok a régi csapatnak, de gyűlölöm is azt a helyet és azokat, akik elgáncsoltak. Sosem akartam főnök lenni, sosem akartam kitűnni, de enélkül ma nem lenne THC.

Egyéb érdekességek:

Feloszlottunk?
Dehogy! Viszont, ha ezt látod valahol, akkor sejtheted, hogy ezt egyikünk egy hülye kérdésre felelte! Ha a csapat feloszlana, akkor arról videó készülne, de minimum kiírnánk mindenhová. (Weblap, facebook, twitter, stb.)

Nyeh eredete:
Misunak (ex tag) annak idején egy Xbox 360 vezetékes fejhallgatója volt, mely controllerrel volt csatlakoztatva. Sok baj volt vele, mert néha nem értettük, mit is mond… Egyik este játszottunk és rettenetesen nagy csendben volt. Szóltam neki, hogy “Misu, itt vagy?” – erre a hirtelen támadt csendben egyszer csak annyit hallunk, hogy “Nyeh“. Persze azonnal visszakérdeztem, hogy “Nyeh?” – azonnal elkezdtünk nevetni és azóta is velünk van ez a szó! NYEH!

Cseszki:
Egyik GTA party-n RPG-vel Team Deathmatch-et játszottunk. Remek hangulat volt és mikor Gregory (ex tag) kilőtte Misut (ex tag), az áldozat felszisszent: “Cseszki!

Videózás:
Hogyan is jött képbe a videózás?
Valójában Tomó volt az, aki az első, neki rendezett GTA party-t fel akarta venni. Még ma is megtalálható ez a felvétel a videói között.

Mi a THC álláspontja a videózásról?
Természetesen a csapatunk nem a videózásról szól! A tagok saját maguk dönthetik el, hogy akarnak-e videózni vagy sem. Nem ajánljuk fel, nem erőltetjük. Ha viszont mégis elkezdi valaki, akkor azt teljes mértékben támogatjuk, hirdetjük és segítünk.

Videózás nehézségei
Minden felvétel előtt készítünk egy-egy próbafelvételt, amiben megnézzük, milyen lesz a kész felvétel. Ellenőrizzük a játék hangerőt, mikrofont és a képet. A felvétel alatt minden gördülékenyen szokott menni, csak magunkat adjuk… Ámde van olyan, hogy kifagy a játék, nem lesz jó a végső felvétel, belaggol vagy szaggat a játék, véletlen levágtunk valamit, amit nem szabadott volna, stb. Aztán ugye jön a vágás és renderelés, ami a videó hosszát tekintve lehet egy órás vagy akár több is. Ugye vannak, akiknek kicsit a vinyójuk és nekik azt is kell figyelni, hogy a felvétel(ek) mellett maradjon még helyük. Mikor kész a felvétel, belenézünk, majd mehet feltöltésre. Itt a feltöltési sebességünktől függően olykor még játszani sem tudunk (online játék), illetve van olyan, hogy maga a youtube rontja el a videónkat, aminek eredményeképpen kénytelenek vagyunk újra feltölteni. Aztán, mivel a csapatunk közösen játszik és vesz fel, össze kell hangolni az aktiválást is, ami nem mindig könnyű…

Hessa

  • Nyeh

     

Szavazások

Melyik hamarosan érkező játékot várjátok a legjobban?

  • Battlefield 1 (31%, 234 Votes)
  • Forza Horizon 3 (22%, 167 Votes)
  • Mafia 3 (19%, 144 Votes)
  • Fifa 17 (14%, 110 Votes)
  • Watch dogs 2 (10%, 77 Votes)
  • Titanfall 2 (4%, 34 Votes)

Total Voters: 766

Betöltés ... Betöltés ...