Bejelentkezés

thc

Gamezone05

A nevem Tamás, de a többiek csak Tomónak szólítanak. 2012-ben csatlakoztam az akkori csapathoz, és nagyon örülök, hogy azóta egy még összetartóbb és még családiasabb csapat tagja és egyben vezetője lehetek. 😉 Több, mint 13 éve Real Madrid szurkoló vagyok és imádom a focit minden formájában. Nagyon szeretek játszani. Négy éve videózom és a mai napig nagy örömmel és lelkesedéssel csinálom. A GTA IV party videóim a legnépszerűbbek. A csapat minden tagját és minden nézőmet NAGYON NAGYON SZERETEM! 🙂
e-mail: gamezone05@freemail.hu

facebook_logo

youtube_logo

thc

HessaCreed

Hali mindenkinek és persze NYEH! Én volnék az a hárpia, aki mindenkivel trollkodik és perverz viccekkel színezi a videókat. Csak a tisztánlátás végett: hárpia = nő. 😀 Dá miú nyeh – igaz, ami igaz – nő vagyok. 😛 A csapaton belüli rangom: “Alapító”, de manapság inkább az ügyintézés és szervezés a fő háttér feladatom. Ja, és ’87-es évjáratú vagyok, mielőtt kérdésekkel lepnétek el… 😀 NYEH!
e-mail: hessacreed@gmail.com

facebook_logo

youtube_logo

thc

Pepu

Jelenleg nem vagyok feltöltve.

facebook_logo

youtube_logo

thc

Hunti

Csûûûdvözlök mindenkit csatalmas cseretettel itt huntizzyeaaaaaaaah! 😀 Most 2014 májusában csatlakoztam a csapatba, mint Izzy egyik barátja. Nagyon szeretek a klánnal együtt videózni,játszani,együtt tölteni velük az idõt, és trollkodni meg ribancgézut vadászni. Esetleg a heretennisz is szóbajöhet. Csak hogy az ismétlõdõ kérdéseket megelõzzük 1997-es évjáratú vagyok… simán kivehettek volna már a forgalomból… nem baj
e-mail: huntizzyeah@thchun.hu

facebook_logo

youtube_logo

thc

Nexus

Sziasztok! Nexus vagyok, más néven Patrik. Kreatív srác vagyok, mindig is foglalkoztattak a videók, a videó vágó programok, és a videó vágási technikák. Remélem sok örömet szerzek majd nektek a jövõben megjelenõ videóimmal. Ha bármi más kérdésetek van tudjátok hol találtok.
e-mail: nexus.pwn@freemail.hu

facebook_logo

youtube_logo

twitch_logo

thc

Ábel

Sziasztok Asolyi123 alias Ábel vagyok! 🙂 Mint páran mások, én is rajongóból váltam csapattaggá. A játék izlésem behatárolhatatlan de RPG minden mennyiségben jöhet. 🙂 Elég közvetlen vagyok, így ha bármi egyebet szeretnél megtudni rólam, elérsz a facebook oldalamon.

facebook_logo

youtube_logo

thc

MartinFCC

Csõ! Martin vok, 190cm hosszú és akinek nem tetszenek a videóim, az kapja be tövig! 😀

facebook_logo

youtube_logo

thc

Kaldyka

Én Kaldy vagyok, 192cm hosszú és nekem nem tetszenek a Martin videói, de a sört azt szeretem. Akinek ez nem tetszik bekaphatja! 😀
e-mail: kaldyka@thchun.hu

youtube_logo

thc

AAronka

Én vagyok AAAronka az a fajta ember vagyok aki ha szomorú dobja a szomorúságot és helyette inkább király vagyok. Nem rég csatlakoztam a klánhoz. Nem videózom, nem szoktam videózni és nem is videózok viszont szeretem a klán össze tagját kívülrõl belülrõl (if you what I mean), szeretem még a ..szet igen a kekszet jól gondoltad. Illetve kedvellek titeket akik néztek és szerettek minket és várjátok mindig az új videókat. Szívesen válaszolok bárki kérdésére ha esetleg éppen megtaláltok valahol illetve nézem ennek az oldal chat-ét is és ha itt vagyok, írok! Pacsi srácok!
e-mail: theaaronka@freemail.hu

youtube_logo

thc

Anna

Sziasztok Anna Dorina vagyok! Egyenlõre a háttérbõl próbálok segíteni a csapatnak. A party-k közül nekem a commando/bújócska és a random a kedvencem. 🙂 Örülök, hogy a csapat tagja lehetek és remélem még sokáig így is marad.

thc

Mr.Zsotyó

Sziasztok Zsotyó vagyok Tomó legjobb ……….. A THC csapattagjaként üdvözöllek a mi világunkban. Ha nem tetszik, amit csinálunk, akkor megkereslek és rábeszéllek a jóra!!!

youtube_logo

thc

pekgabor

pekgabor vagyok. Szeretem a tankokat, azok közül is inkább a II. világháború alatt a németek által gyártottakat. Elsősorban World Of Tanks-es videókat készítek. Saját csatáim visszajátszásaiból veszek fel videót, ritkább esetben pedig gamezone05 barátommal játszom normál vagy teszt szerveren szakaszban. Igyekszem válaszolni a videóim alatti kommentekre.

youtube_logo

wot

  • Nyeh

     

Szavazások

Melyik hamarosan érkező játékot várjátok a legjobban?

  • Battlefield 1 (31%, 234 Votes)
  • Forza Horizon 3 (22%, 167 Votes)
  • Mafia 3 (19%, 144 Votes)
  • Fifa 17 (14%, 110 Votes)
  • Watch dogs 2 (10%, 77 Votes)
  • Titanfall 2 (4%, 34 Votes)

Total Voters: 766

Betöltés ... Betöltés ...